Нов бизнес ще съживи българската икономика

В България това да окаляш някого е национален спорт. Наскоро попаднах на един нов бизнес, който в България би имал над 7 милиона лоялни клиента. Не един и два сайта в интернет предлагат услугата „Изпращане на л**но в кутия“ или научно казано доставка на екскременти от различни животни. С две думи услугата включва избор на животно, от което да бъде ароматната бомба. След това посочвате адреса, като доставките се извършват по цял свят със стандартна пощенска услуга, за което оставате напълно анонимни. В допълнение може да добавите и персонализирано ръчно написано съобщение. Всичко това на цена от едва 13 евро.

shit-express-12

Как всичко това ще се отрази на българската икономика, ако някой стартира тази услуга. Само се замислете дали няма поне 5-10 човека, които ви дразнят. Например някой съсед, който всяка вечер слуша сръбска музика след полунощ или осмърдява общите помещения с киселото си зеле, а в същото време вика полиция само за това, че сте се изкихали по-силно. Няколко минути пред компютъра и пратката-изненада вече пътува към своя получател. Представете си приятната изненада, когато види подарък в пощенската си кутия или върху изтривалката. А, сега си представете физиономията след отварянето на пратката. Безценно нали?

В междуфирмените отношения също подобна услуга би била често използвана с оглед на неработещата ни съдебна система. Вместо да чакаш с години съдът да вземе решение по някое дело, само след няколко дни може да изпратиш един камион с фекалии пред сградата на своя конкурент или нелоялен клиент/доставчик. В краен случай, ако до момента не сте се сетили за човек, когото да „зарадвате“, то получател винаги може да е някоя държавна институция. Там винаги ще се намерят заслужили народни любимци.

shit-express-8

Освен, че този нов бизнес ще повиши приходите за бизнеса и ще раздвижи икономиката ни, той също така ще спомогне развитието и на селското стопанство, тъй като все пак отнякъде ще трябва да се добиват въпросните екскременти. И, това не е всичко, както казват в някои телевизионни реклами. Подарявайки л**на на хората и бизнеса, това ще ги накара следващия път да се замислят какво и как правят, поради което да се повиши качеството на предлаганите услуги и ще намали броя на хората, които ще си изхвърлят боклука през прозореца на колата или апартамента. Така, че родните стартъпи да действат и да не се занимават с глупости, за да съживим българската икономика, защото ако не си помогнем сами и Лукарски няма да ни помогне. Амин!

Advertisements

Коментари

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s