5 начина да разберете, че в момент на умопомрачение сте попаднали в Студентски град на дискотека

Тази публикация има за цел да те предпази, дори в случай, че си мъртво пиян, от посещение на дискотека в Студентски град. Дори ако си студент, на който мама и тате се скъсват от работа за 300 лева заплата, „за да платят изхранването ти в Софето и да имаш Вишу“.

kojena-pola

  1. Поради липса на паркоместа, в радиус от най-малко 500 метра, до дискотеките в студентски град се ходи пеш. По пътя ще срещнеш „пички“ с къси кожени полички, които едва покриват задните им части. Нищо, че навън е едва 0 градуса. На краката си те носят обувки, по-скоро презрамки, с токове или платформи минимум една педя над земята.
  2. На входа, независимо кое „елитно“ заведение си избрал, ще се наложи да почакаш поне 15 минути в „най-изисканата“ ВИП обстановка. Нека не забравяме, че дори звездите на Холивуд се мокрят под дъжда, крачейки по червения килим.
  3. Щом прекрачиш входа и почакаш още няколко минути за гардероб и настаняване, по пътя до твоята маса ще се сблъскаш поне с няколко групи пияни „пичове“. Някои от тях поради факта, че е минало полунощ и са се превърнали в пияни тикви, ще бъдат в компанията на баткоохранителите, които ще ги изхърлят от елита, освобождавайки място за новите посетители.
  4. Когато достигнеш до масата, на която те очаква бутилка уиски, която може да замениш с друга такава, но не под 100 лева (а уж студентите били бедни) идва ред на сервитьорката. За 10 минути тя ще мине 5 пъти, за да ти напомни, че трябва да си платиш. Нищо, че още не сте си казали надраве с компанията. Важно е първо да кихнеш кинтите, пък после ще пиеш и ще се забавляваш. Аман от бомби и селски номера, нали?
  5. 1:00 часа – време е партито да започне. Диджеят пуска хит след хит, но за съжаление не може да разберете кой е той, защото поздравите са безспирни: „За мениджера на Макдоналдс, за именниците, за нашия управител, за Минка от 8-ма група по Електротехника и т.н.“ Единственото хубаво на цялото това бръщолевене е, че заглушава некадърното миксиране между песните, при което ритъмът се губи, но кой ли ти слуша музиката. Важни са салфетките, а всички са до колена в тях.

samo-po-prashki

sex-na-scena

Още снимки може да видите във Фейсбук групата Смешни снимки от български дискотеки“, а от мен до нови срещи.

Реклами

Коментари

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s